15 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
Bezorging voor €7,95-
  • Home   »
  • Dakdragers Volvo 850

Dakdragers Volvo 850

Dakdragers voor uw Volvo 850 auto koopt u hier

Dakdragers Volvo 850: dan bent u hier aan het goede adres. Wij leveren uw nieuwe Atera, M-Plus, MAC, Mont Blanc,Pro User of Thule dakdragers direct uit voorraad, zodat u de dakdragers vaak al de volgende werkdag thuisbezorgd krijgt. Alle dakdragers zijn voorzien van diefstalbeveiliging in de vorm van sloten en direct leverbaar in aluminium of zwart staal.

Dakdragers Volvo 850

Selecteer in het menu het autotype, bouwjaar en daktype van uw Volvo 850. TIP: Hoe u weet welk automodel, autotype, bouwjaar en daktype uw auto heeft wordt uitgelegd op de pagina “Veelgestelde vragen”.

   

4 artikel(en)

   

4 artikel(en)

Dakdragers Volvo 850

De dakdragers in onze webshop zijn autospecifiek. Dit betekent dat ze speciaal voor uw Volvo 850 zijn gemaakt. Het is daarom belangrijk dat u weet welk model en type auto u heeft, uit welk bouwjaar uw auto komt en welk daktype uw auto heeft.

Meer informatie over dakdragers Volvo 850:

  • TüV gekeurd voor uw veiligheid.
  • Leverbaar in zwart staal of in zilverkleurig aluminium.
  • 2 tot 5 jaar garantie, afhankelijk van het merk dakdrager.
  • Thuisbezorgd binnen 1-3 werkdagen.
  • 60 dagen zichttermijn op uw bestelling.

Volvo

Volvo werd in 1926 opgericht door Assar Gabrielsson en Gustaf Larson als onderdeel van SKF, een Zweedse kogellagerfabrikant. De naam Volvo is afgeleid van het Latijn voor “ik rol”, dat toepasbaar is op zowel de kogellagers als rijwielen. In 1927 werd de eerste Volvo personenauto geproduceerd en het bedrijf groeide zowel op personenauto- als op vrachtwagengebied. Volvo staat voornamelijk bekend om zijn veiligheisinnovaties, zoals de driepuntsgordel in 1959, het kinderslot in 1972 en ABS in 1984.

Contact

Heeft u toch nog vragen over dakdragers Volvo 850? Of wilt u meer informatie over de verschillende daktypen? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice door te bellen naar 088 - 0120 914 of stuur een e-mail. Wanneer u een foto van uw auto(dak) meestuurt, kunnen wij u nóg beter helpen de juiste dakdragers te vinden.

Naar boven
Stel uw vraag!